Amati

Model Engineering B.V. is uw toegewijde vertegenwoordiger van het prestigieuze Italiaanse merk Amati in Nederland!

Amati is al meer dan een eeuw lang een synoniem voor uitmuntendheid in de wereld van modelbouw. Als toonaangevende fabrikant heeft Amati een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie, waardoor ze een favoriet zijn onder modelbouwers wereldwijd.

De productlijn van Amati omvat een breed scala aan hoogwaardige modelbouwkits, variƫrend van historische schepen, boten en architectonische modellen. Elk model wordt met de grootste zorg en precisie vervaardigd, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken om een ongeƫvenaarde nauwkeurigheid en detail te bereiken.

Amati staat bekend om zijn compromisloze aandacht voor detail en authenticiteit, waardoor hun modellen een lust zijn voor het oog en een plezier om te bouwen. Enkele van onze bestsellers zijn onder andere de Dutch Windmill, de Bismarck en de Italian Runabout 1970, elk met zijn eigen unieke charme en uitdagingen.

Naast complete modelbouwkits levert Amati ook een uitgebreid assortiment beslag en accessoires voor boten, evenals hoogwaardig gereedschap voor modelbouwers van alle niveaus. Van ankers en kanonnen tot masten en tuigage, Amati biedt alles wat u nodig heeft om uw modelboot tot in het kleinste detail te voltooien.

Als vertegenwoordiger van Amati in Nederland zijn we er trots op om deze prachtige modelbouwkits en accessoires aan te bieden aan enthousiaste hobbyisten en verzamelaars. Ons toegewijde team staat klaar  met deskundig advies, begeleiding en uitstekende klantenservice.

Verken ons assortiment op onze website en ontdek waarom Amati de eerste keuze is van modelbouwers die streven naar kwaliteit, vakmanschap en authenticiteit.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon