Over ons

  • Model Engineering onderscheidt zich door een unieke mix van ervaring en frisse ideeën, waarbij jong talent en ervaren vakmensen elkaar versterken.
  • Met meer dan 70 jaar ervaring is Model Engineering een vertrouwde naam in de hobbywereld.
  • Dankzij ons nieuwe B2B-platform bestelt u bij Model Engineering eenvoudig en snel.

Met een breed assortiment is Model Engineering dé bestemming voor elke modelbouwer. Of je nu geïnteresseerd bent in vliegtuigen, auto's, schepen, of architecturale modellen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Van beginners tot gevorderden, bij ons vindt elke hobbyist zijn perfecte match.

Kantoor en magazijn

Model Engineering, gevestigd in Zwaagdijk-Oost, heeft al meer dan 70 jaar een solide reputatie opgebouwd. Deze lange geschiedenis getuigt van vertrouwen en kennis in de modelbouw. Onze ervaring en expertise maken ons tot een vertrouwde naam in de industrie.

Met een geschiedenis van meer dan 70 jaar heeft Model Engineering een indrukwekkend assortiment opgebouwd. Een groot deel van dit succes is te danken aan Klaas van Leyden, die met meer dan 40 jaar ervaring, eerst onder zijn vader en later als eigenaar het bedrijf groot heeft gebracht. In januari 2022 is het bedrijf overgenomen door de broers Paul en Erwin Neuvel, die het bedrijf met frisse ideeën voortzetten.

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon