06-03-2023

Model Engineering beleeft opnieuw een geslaagd bezoek aan Spielwarenmesse 2024

Beste modelbouwenthousiastelingen,

We zijn verheugd om te delen dat ons bezoek aan de Spielwarenmesse 2024 opnieuw een groot succes was! Hoewel de Spielwarenmesse op het gebied van modelbouw niet meer zo grootschalig is als voorheen, was het voor ons een belangrijk evenement om aan deel te nemen, en dat is precies wat we hebben gedaan.

Als bezoekers waren we blij om de nieuwste ontwikkelingen en trends in de wereld van modelbouw te kunnen ervaren. Hoewel de beurs misschien kleiner was dan in voorgaande jaren, hebben we gemerkt dat de kwaliteit van de tentoongestelde producten en de gesprekken met exposanten van onschatbare waarde waren.

We hebben de gelegenheid benut om met verschillende leveranciers te praten en waardevolle inzichten op te doen die ons zullen helpen ons assortiment te verbeteren en uit te breiden. Bovendien hebben we genoten van het uitwisselen van ideeën en ervaringen met andere modelbouwenthousiastelingen die de beurs bezochten.

We willen onze waardering uitspreken naar de organisatoren van de Spielwarenmesse voor het creëren van een inspirerende en boeiende omgeving, evenals naar alle exposanten die hun producten hebben tentoongesteld en met ons hebben gesproken.

Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van ons bezoek aan de Spielwarenmesse 2024. We kijken ernaar uit om de passie voor modelbouw voort te zetten en te blijven streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Met vriendelijke groet,

Het Team van Model Engineering

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon