Artesania

Model Engineering is uw toegewijde vertegenwoordiger van het gerenommeerde Spaanse merk Artesania in Nederland!

Bij Model Engineering zijn we trots om hoogwaardige modelbouwboten en bijbehorende accessoires te vertegenwoordigen, rechtstreeks van Artesania. Als importeur van Artesania brengen we de uitmuntendheid van Spaans vakmanschap naar de Nederlandse modelbouwgemeenschap.

Een van de vele redenen waarom Artesania voorop loopt in de industrie, is hun sterke focus op innovatie, vooral op het gebied van online tekeningen. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieƫn stellen ze modelbouwers in staat om toegang te krijgen tot gedetailleerde en nauwkeurige tekeningen online, waardoor het bouwproces nog toegankelijker en boeiender wordt.

Onze collectie omvat een breed scala aan modelbouwboten, variƫrend van historische schepen tot moderne jachten, en alles daartussenin. Elk model wordt met zorg en precisie vervaardigd, zodat u kunt genieten van een authentieke en boeiende bouwervaring.

Daarnaast biedt Artesania ook een scala aan modellen die de rijke maritieme geschiedenis van Nederland weerspiegelen, waaronder de iconische Nederlandse botter. Deze authentieke modellen vangen de essentie en schoonheid van de Nederlandse zeilvaart op meesterlijke wijze.

Naast modelbouwboten bieden we ook een uitgebreid assortiment accessoires en gereedschappen om uw projecten tot leven te brengen. Van verf en lijm tot gedetailleerde decoraties en elektronica, we hebben alles wat u nodig heeft om uw modelboot te personaliseren en te perfectioneren.

Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het samenstellen van een mooie collectie. Met eenvoudige startsets voor beginners tot uitgebreide kits voor ervaren modelbouwers, is er altijd een perfecte match voor ieder vaardigheidsniveau en interessegebied.

Verken het assortiment op onze website en ontdek waarom Artesania de voorkeurskeuze is van modelbouwers in Nederland.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon