Constructo

Welkom in de nostalgische wereld van Constructo, een merk dat helaas tijdelijk niet wordt geproduceerd, maar waarvan we vol hoop zijn dat het ooit weer zal terugkeren. Constructo staat bekend om zijn prachtige modelbouwsets van historische schepen, die liefhebbers van over de hele wereld hebben geïnspireerd.

Hoewel de productie momenteel is gestaakt, koesteren we nog steeds de herinneringen aan de prachtige Constructo-modelkits die door de jaren heen zijn gemaakt. De gedetailleerde instructies, hoogwaardige materialen en nauwkeurige reproducties van beroemde schepen hebben generaties modelbouwers geïnspireerd en vermaakt.

Wij kijken vol hoop uit naar de dag dat Constructo weer tot leven zal komen en zijn plaats zal innemen als een van de toonaangevende merken in de modelbouwwereld. Tot die tijd blijven we ons inzetten om onze klanten de beste selectie van modelbouwproducten te bieden, in de hoop dat de magie van Constructo ooit weer zal terugkeren.

Hoewel Constructo momenteel niet beschikbaar is, nodigen we u uit om ons assortiment van andere hoogwaardige modelbouwproducten te verkennen. 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon