Krick

Maak kennis met Krick Modelltechnik, een toonaangevend Duits bedrijf in de wereld van modelbouw. Al meer dan 70 jaar staat Krick bekend om zijn uitstekende assortiment hoogwaardige modelbouwproducten en -accessoires.

Krick biedt een breed scala aan producten voor modelbouwers van alle niveaus, waaronder scheepsmodellen, radiografisch bestuurbare boten, historische stoommachines, vliegtuigmodellen, en meer. Elk product wordt met zorg ontworpen en geproduceerd, met oog voor detail, authenticiteit en vakmanschap.

Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis van vakmanschap en innovatie, en blijft voortdurend streven naar het leveren van producten van de hoogste kwaliteit aan zijn klanten wereldwijd. En compleet programma voor alle modelbouwers Krick Modelltechnik heeft alles wat u nodig heeft om uw passie voor modelbouw tot leven te brengen.

Ontdek vandaag nog het uitgebreide assortiment van Krick Modelltechnik en laat u inspireren door de prachtige wereld van modelbouw. Met Krick aan uw zijde kunt u vertrouwen op hoogwaardige producten en uitstekende ondersteuning om uw creatieve visie werkelijkheid te laten worden.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon