03-06-2024

Start van de testfase voor ons B2B platform

Nieuwsbericht: Start van de Testfase voor Ons B2B Platform

Beste klanten en partners,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Model Engineering de testfase heeft gestart voor ons langverwachte Business-to-Business (B2B) platform. Dit platform is ontworpen met als doel onze zakelijke klanten een nog betere ervaring te bieden en hun bestelprocessen te stroomlijnen.

In deze testfase zullen we ons platform grondig testen en valideren, waarbij we de feedback en suggesties van een selecte groep klanten zullen verzamelen om ervoor te zorgen dat het platform voldoet aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. We zijn vastbesloten om een gebruiksvriendelijk platform te bieden dat u helpt om gemakkelijk te navigeren door ons uitgebreide assortiment, productinformatie te verkrijgen en naadloos bestellingen te plaatsen.

Ons B2B platform zal een aantal geavanceerde functies bevatten, waaronder real-time voorraad statussen, eenvoudig bestelproces en een backorder overzicht. We streven ernaar om uw bestelervaring zo soepel en efficiƫnt mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op het laten groeien van uw bedrijf.

Tijdens deze testfase zullen we nauw samenwerken met onze klanten om ervoor te zorgen dat het platform voldoet aan hun behoeften en verwachtingen. Uw feedback is van onschatbare waarde en zal ons helpen om eventuele laatste aanpassingen te maken voordat we het platform officieel lanceren.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze gewaardeerde klanten en partners te bedanken voor hun voortdurende steun en samenwerking. Samen kijken we ernaar uit om een succesvolle testfase te doorlopen en ons B2B platform binnenkort aan u te presenteren.

Hartelijke groeten,

Het Team van Model Engineering

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon